Felmeddelandet (8921,248) "Det gick inte att ansluta till Norton LiveUpdate-servern. Kontrollera din internetanslutning"

Lösa det här problemet genom att ladda ner de senaste virusdefinitionerna med Intelligent Updater.

STEG 1

Uppdatera virusdefinitioner med Intelligent Updater

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Namn och version på din Norton-produkt samt version av operativsystem behövs för att välja rätt definitionsuppsättning.

3. Ladda ner tillämplig definitionsuppsättning beroende på vilken version av Windows och Norton du har.

Norton-produktversion

Windows-plattform (32-bitars)

Windows-plattform (64-bitars)

22.9

t.ex. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

t.ex. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 och 22.8

t.ex. 20170126-020-core3sdsv5i32.exe

t.ex. 20170126-020-core3sdsv5i64.exe

22.6 och tidigare

t.ex. 20170126-020-v5i32.exe

t.ex. 20170126-020-v5i64.exe

4. Spara filen på skrivbordet i Windows.

5. Dubbelklicka på filen du laddade ner till skrivbordet.

6. Klicka på Ja i fönstret Symantec Intelligent Updater för att fortsätta.

7. När Intelligent Updater har installerat definitionerna klickar du på OK.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du till steg 3.

STEG 3

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v65564388_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 14/09/2017