Felmeddelandet (8921,252) "Det gick inte att ansluta till Norton LiveUpdate-servern..."

Gå till sidan Status på Norton-tjänster för att se om det problem du har beror på ett tillfälligt avbrott eller är ett känt systemfel.

STEG 1

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

STEG 2

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna."

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 3.

STEG 3

Konfigurera LiveUpdate att identifiera inställningar automatiskt

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar, klicka på Administrativa inställningar.

4. Klicka på Konfigurera bredvid Inställningar för nätverksproxy under Administrationsinställningar.

5. Markera Automatisk identifiering av inställningar under Automatisk konfiguration i fönstret Inställningar för nätverksproxy.

6. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

7. Klicka på Stäng.

8. Kör LiveUpdate igen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v65564250_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/03/2018