Fel: "3039,69639"

Ladda ner och kör Norton Power Eraser

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Klicka på Spara.

3. Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

4. Dubbelklicka på filen NPE.exe för att köra Norton Power Eraser.

Om fönstret User account control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

5. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

6. Klicka på ikonen Sök efter risker i Norton Power Eraser -fönstret.

7. Norton Power Eraser utför som standard en rootkitsökning vilken kräver att systemet startas om. Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn. Om du inte vill utföra rootkitsökningen går du till Inställningar och avmarkerar alternativet Inkludera rootkitsökning (kräver omstart av datorn).

8. Vänta tills sökningen är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v65384769_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 29/08/2017