Åtgärda problemet med internetanslutningen efter att du har inaktiverat Norton-produktens brandvägg.

Åtgärda det här problemet genom att avinstallera och sedan installera om Norton.

STEG 1

Avinstallera Norton

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

3. Klicka på Norton i listan över installerade program och sedan på Ta bort eller Avinstallera.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

6. När datorn har startats om kontrollerar du att det går att ansluta till internet. Om problemet kvarstår kontaktar du din tjänsteleverantör och rapporterar problemet.

STEG 2

Installera om Norton

Läs Ladda ner och installera den senaste versionen av Norton Security Suite om du har fått Norton från Comcast. Läs Ladda ner och installera Norton från en tjänsteleverantör om du har fått Norton från en annan tjänsteleverantör.

1. Logga in på Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

Om du inte har ett konto klickar du på Skapa konto och genomför registreringen.

3. Klicka på Ladda ner Norton i fönstret Installation av Norton.

Om du vill installera en ny produkt som inte är registrerad i ditt Norton-konto klickar du på Ange en ny produktnyckel.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Visa nedladdade filer genom att klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn, och dubbelklicka på den fil du har laddat ner.

• Chrome: Dubbelklicka på den fil du har laddat ner i det nedre vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v65384211_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/09/2017