Felmeddelandet (8920,227) "Norton LiveUpdate kunde inte installera en uppdatering" när jag kör LiveUpdate i Norton-produkten

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. När Norton LiveUpdate har slutförts klickar du på OK.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

STEG 2

Konfigurera proxyinställningarna för LiveUpdate

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Administrationsinställningar under Detaljerade inställningar.

4. Klicka på Konfigurera bredvid Inställningar för nätverksproxy under Administrationsinställningar.

5. Markera Använd en proxyserver för HTTP-anslutningar under Inställningar för proxy i fönstret Inställningar för nätverksproxy.

6. Ange adress och port för proxyservern.

7. Om autentisering krävs för proxyservern markerar du Det krävs behörighet för att ansluta via brandvägg eller proxyserver och anger sedan användarnamn och lösenord.

8. Klicka på Tillämpa och sedan på OK.

9. Klicka på Stäng.

10. Kör LiveUpdate igen.