Åtgärda problemet med att filtrera Microsoft Outlook-skräppost till mappen Norton AntiSpam

Åtgärda detta genom att inaktivera Norton AntiSpam-klientintegreringen och sedan aktivera den på nytt.

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Inaktivera klientintegrering för AntiSpam

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antiskräppost i fönstret Inställningar.

4. Inaktivera funktionen genom att klicka på reglaget bredvid Outlook under E-postklienter på fliken Klientintegrering.

5. Klicka på Tillämpa och sedan på Stäng.

6. Avsluta alla program och starta om datorn.

STEG 2

Aktivera klientintegrering för AntiSpam

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Antiskräppost i fönstret Inställningar.

4. Aktivera funktionen genom att klicka på reglaget bredvid Outlook under E-postklienter på fliken Klientintegrering.

5. Klicka på Tillämpa och sedan på Stäng.

6. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v65072832_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 11/06/2018