Hantera säkerhetskopior - Tar bort filer

Norton 360 Online visar förloppet för de säkerhetskopierade filer som tas bort från den valda säkerhetskopian. Du kan se information om de filer som tas bort från säkerhetskopian.

Du kan radera filer från säkerhetskopian om du inte längre behöver dem och vill frigöra utrymme på lagringsplatsen. Du kan frigöra utrymme genom att ta bort de oönskade filerna.

Du kan visa följande information:

Filer borttagna

Visar det aktuella och totala antalet filer som tas bort från den valda säkerhetskopian.

Visar följande information:

• Antalet filer som tas bort.

• Det totala antalet filer som finns i säkerhetskopian.

Tar bort fil

Visar var den fil som tas bort finns.

Ta bort en säkerhetskopiering

Undanta filer och mappar från säkerhetskopiering

Ta bort tidigare säkerhetskopierade filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64779957_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 12/10/2011