Säkerhetsbegäran

Du bör aktivera funktionen för att försäkra dig om att datorn är skyddad. Stänger du av Norton AntiSpam ökar du risken att få oönskad e-post. Du bör se till att Norton AntiSpam alltid är aktiverat. Det skyddar din e-postklient från oönskat innehåll.

Med Norton AntiSpam kan du sortera mottagna e-postmeddelanden som skräppost eller godkänd e-post. Godkänd e-post filtreras till inkorgen medan skräppost hamnar i mappen Skräppost.

Du kan dock avaktivera en funktion tillfälligt och ange hur länge den ska vara avaktiverad. När inaktiveringsperioden är slut, startas funktionen automatiskt om. Du kan när som helst forcera inställningarna och aktivera funktionen under Inställningar.

Om Norton AntiSpam

Om inställningar i Norton AntiSpam

Om fullständigt skydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64779817_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 13/10/2011