Skanna en QR-kod med Norton Snap

Använd Norton Snap för att skanna en QR-kod för att ta reda på om den är säker att besöka.

Skanna en QR-kod

1. Starta Norton Snap-appen.

2. Tryck på Skanna kod.

3. Rikta enhetens kamera mot den QR-kod du vill skanna.

Norton Snap använder kamerans autofokusfunktion för att ta bilder och analyserar dem tills en giltig QR-kod påträffas. När en giltig kod påträffas visas QR-kodbilden och enheten avger ett pip eller vibrerar.

4. Om den skannade informationen innehåller en giltig URL-webbadress så visas Norton-omdömet för den webbplatsen. Du kan trycka på Norton-omdöme och få information om webbplatsen.

5. Om du vill gå till webbplatsen trycker du på Öppna webbplatsen.

6. Om du vill dela webbplatsen trycker du på Dela webbplatsen och väljer sedan den app du vill använda för att dela länken i listrutan.

Alternativet att dela webbplatsen är bara tillgängligt för Norton Trusted-webbplatser.