Uppdatera lösenordet för inloggning

För att ha bästa säkerhet ska du byta lösenord regelbundet. Du kan hålla dina inloggningsuppgifter i Identity Safe uppdaterade varje gång du byter lösenord för en webbsida. Den uppdaterade informationen fylls automatiskt i nästa gång du besöker samma inloggningssida.

Du kan också uppdatera din nya inloggningsinformation i Identity Safe när du är på webbsidan. Identity Safe frågar om du vill uppdatera dina inloggningsuppgifter.

Uppdatera lösenordet för en inloggning

1. Gå till den webbsida för vilken du vill ändra lösenordsinformation.

2. Rensa lösenordet som Identity Safe fyllde i automatiskt.

3. Skriv in det nya lösenordet och klicka på knappen eller länken som loggar in dig.

4. I menyfältet Vill du spara det nya lösenordet för inloggning? klickar du på Spara.

Spara inloggningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6471216_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/03/2011