Ladda ner och installera Norton Snap

Appen Norton Snap för QR-kodskanning är tillgänglig för Android- och iOS-enheter. Ladda ner och installera Norton Snap direkt på din enhet från Google Play Store eller Apple App Store

Norton Snap är inte kompatibel med iOS 11.0 eller senare.

Följ anvisningarna i din enhet för att ladda ner och installera Norton Snap.

Installera Norton Snap på Android-enheten

1. Starta Play Store -appen från hemskärmen.

2. Leta rätt på och ladda ner Norton Snap -appen.

När nedladdningen är slutförd startar installationen automatiskt.

3. Bekräfta genom att trycka på Installera.

4. När installationen är slutförd trycker du på Öppna för att starta Norton Snap.

5. Tryck på Godkänn och starta.

Klicka på Användarlicensavtal och läs igenom avtalet.

6. Tryck på Klar.

Installera Norton Snap på iOS-enheten

1. Starta App Store från hemskärmen på iOS-enheten.

2. Leta reda på Norton Snap.

3. Tryck på Hämta bland sökresultaten bredvid Norton Snap och tryck sedan på Installera för att ladda ner appen.

4. När nedladdningen är klar visas Norton Snap -ikonen på hemskärmen. Tryck på Norton Snap -ikonen för att starta appen.

Installationen av Norton Snap är slutförd och kan nu användas för att skanna QR-koderna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64691018_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 12/10/2017