Funktioner i Norton Snap

Norton Snap är en QR-kodläsare som skyddar dig, din mobila enhet och dina viktiga filer mot hot på internet genom att varna för farlig QR-kod och blockera osäkra webbplatser innan de läses in på enheten.

Norton Snap är inte kompatibel med iOS 11.0 eller senare.

Huvudfunktioner och fördelar:

• QR-kodläsare :

• Skannar automatiskt QR-koder och kontrollerar om de är säkra eller om de leder till bedrägliga eller skadliga webbplatser som är till för att lura dig

• Kontrollerar säkerheten på webbplatser innan de läses in på din enhet.

• Norton Safe Web :

• Identifierar tillförlitliga webbplatser och låter dig besöka dem omedelbart

• Blockerar webbplatser som är osäkra, bedrägliga eller bedriver nätfiske (s k phishing), och stoppar hot på internet innan webbläsaren hinner läsa in dem.

• Visar den fullständiga, expanderade adressen för den webbplats som QR-koden leder till, så att du kan kontrollera webbplatsen i förväg.

• Norton-omdöme :

• Lättläst omdömesikon som anger om en webbplats är säker eller inte.

• När du klickar på bedömningsikonen kommer du till webbplatsen för Norton Safe Web, där du kan få detaljerad information om den bedömda webbplatsen, inklusive ursprungsland och vilka säkerhetsproblem som påträffats.

• Dela Snap :

• Skickar ett snabbmeddelande till dina vänner och tipsar dem om webbplatser som är värda att besöka.

• Erbjuder en rad olika sätt att dela: Gmail, Google Docs, Dropbox, Evernote, Facebook, Google+, Twitter och t o m SMS och andra kodläsare.