Meddelandet "Bekräfta ditt köp"

När du köper en Norton-produkt från Norton Online Store blir du ombedd att uppge e-postadress och lösenord. Om du anger fel lösenord kan ordern inte sparas på ditt konto. Du blir ombedd att spara beställningen när du loggar in på ditt Norton-konto.

Om du ser ett meddelande som ber dig bekräfta ett köp när du loggar in på Norton så klickar du på det av följande alternativ som bäst beskriver din situation:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64541725_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Senast ändrat: 04/09/2017