Fel: (8921,229) "Det gick inte att ansluta till Norton LiveUpdate-servern. Kontrollera din internetanslutning"

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Kontrollera datum för virusdefinitionerna

1. Starta Norton.

2. Kontrollera datumet bredvid Skyddsuppdateringar under Du är skyddad i huvudfönstret.

3. Gör något av följande, beroende på situationen:

• Om det är mindre än en dag väntar du 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

• Om det är mer än en dag går du till steg 2 för att uppdatera virusdefinitionerna med Intelligent Updater.

STEG 2

Uppdatera virusdefinitionerna med Intelligent Updater

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Namn och version på din Norton-produkt samt version av operativsystem behövs för att välja rätt definitionsuppsättning.

3. Ladda ner lämplig definitionsuppsättning baserat på vilket operativsystem och Norton-produkt du använder.

Norton-produktversion

Windows-plattform (32-bitars)

Windows-plattform (64-bitars)

22.9 och senare

t.ex. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

t.ex. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 och 22.8

t.ex. 20170126-020-core3sdsv5i32.exe

t.ex. 20170126-020-core3sdsv5i64.exe

22.6 och tidigare

t.ex. 20170126-020-v5i32.exe

t.ex. 20170126-020-v5i64.exe

4. Spara filen på skrivbordet i Windows.

5. Dubbelklicka på filen du laddade ner till skrivbordet.

6. Klicka på Ja i fönstret Symantec Intelligent Updater för att fortsätta.

7. När Intelligent Updater har installerat definitionerna klickar du på OK.

STEG 3

Ladda ner och kör Norton Power Eraser

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Klicka på Spara.

3. Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

4. Kör Norton Power Eraser genom att dubbelklicka på filen NPE.exe.

Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

5. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

6. Klicka på ikonen Sök efter risker i Norton Power Eraser -fönstret.

7. Norton Power Eraser utför som standard en rootkitsökning vilken kräver att systemet startas om. Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn. Om du inte vill utföra rootkitsökningen går du till Inställningar och avmarkerar alternativet Inkludera rootkitsökning (kräver omstart av datorn).

8. När datorn har startats om så startar sökningen automatiskt. Följ anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64447006_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/11/2018