Åtgärda problem med att öppna Norton

Problemet kan uppstå när du har uppdaterat Norton. Starta om datorn för att åtgärda problemet.

Om det här problemet uppstår i Norton for Mac, kan du läsa Åtgärda problem med att öppna Norton for Mac.

STEG 1

Starta om datorn

1. Avsluta alla program.

2. Starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Många Norton-användare har delat sin lösning av det här problemet i vårt Community-forum. Se lösningar från andra användare om att Norton inte startar eller öppnas på Norton Community.

Närliggande video