Fel: (8920,223) "Norton LiveUpdate kunde inte installera en uppdatering" visas när jag kör LiveUpdate i Norton-produkten

Gå till sidan Status på Norton-tjänster för att se om det problem du har hör samman med ett tillfälligt avbrott eller är ett känt systemfel.

Det här felet förekommer endast när LiveUpdate körs manuellt. Observera att LiveUpdate inte behöver köras manuellt eftersom virusdefinitionerna laddas ner automatiskt. Den enda situation där du kan behöva köra LiveUpdate manuellt är om virusdefinitionerna inte laddas ner automatiskt.

STEG 1

Kontrollera virusdefinitionernas datum

1. Starta Norton-produkten.

2. Kontrollera datumet bredvid Skyddsuppdateringar under Du är skyddad i huvudfönstret.

3. Gör något av följande, beroende på situationen:

• Om det är mindre än en dag väntar du 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

• Om det är mer än en dag går du till steg 2 för att uppdatera virusdefinitionerna med Intelligent Updater.

STEG 2

Uppdatera virusdefinitioner med Intelligent Updater

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Namn och version på din Norton-produkt samt version av operativsystem behövs för att välja rätt definitionsuppsättning.

3. Ladda ner lämplig definitionsuppsättning baserat på vilket operativsystem och Norton-produkt du använder.

Norton-produktversion

Windows-plattform (32-bitars)

Windows-plattform (64-bitars)

22.7 och senare

t.ex. 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

t.ex. 20160718-008- core3sdsv5i64.exe

22.6 och tidigare

t.ex. 20160718-008- v5i32.exe

t.ex. 20160718- 008- v5i64.exe

4. Spara filen på skrivbordet i Windows.

5. Dubbelklicka på filen du laddade ner till skrivbordet.

6. Klicka på Ja i fönstret Symantec Intelligent Updater för att fortsätta.

7. När Intelligent Updater har installerat definitionerna klickar du på OK.