Fel: (8920,223) "Norton LiveUpdate kunde inte installera en uppdatering" visas när jag kör LiveUpdate i Norton-produkten

Det här felet förekommer endast när LiveUpdate körs manuellt. Observera att LiveUpdate inte behöver köras manuellt eftersom virusdefinitionerna laddas ner automatiskt. Den enda situation där du kan behöva köra LiveUpdate manuellt är om virusdefinitionerna inte laddas ner automatiskt.

STEG 1

Kontrollera virusdefinitionernas datum

1. Starta Norton-produkten.

2. Kontrollera datumet bredvid Skyddsuppdateringar under Du är skyddad i huvudfönstret.

3. Gör något av följande, beroende på situationen:

• Om det är mindre än en dag väntar du 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

• Om det är mer än en dag går du till steg 3 för att uppdatera virusdefinitionerna med Intelligent Updater.

STEG 2

Uppdatera virusdefinitionerna

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Gör något av följande (beroende på vilket operativsystem du har):

• Windows (32-bitars): Klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i32.exe. exempelvis 20070828-017-v5i32.exe

• Windows (64-bitars): Gå till avsnittet 64-bitarsplattformar och klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i64.exe. exempelvis 20090922-017-v5i64.exe

3. Spara filen på skrivbordet i Windows.

4. På skrivbordet dubbelklickar du på filen du sparade.

Om du fortsätter att få felmeddelanden när du kör LiveUpdate så väntar du i 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.