Fel: (8920,223) "Norton LiveUpdate kunde inte installera en uppdatering"

Ett tillfälligt problem med LiveUpdate-servrarna kan orsaka det här felet. Vänta 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

LiveUpdate laddar ner dessa uppdateringar automatiskt och de installeras oftast när du sedan kör LiveUpdate igen. Om virusdefinitionerna för Norton är inaktuella så kan du uppdatera dem via Intelligent Updater.

STEG 1

Kontrollera datum för virusdefinitionerna

1. Starta Norton.

2. Kontrollera datumet bredvid Skyddsuppdateringar under Du är skyddad i huvudfönstret.

3. Gör något av följande, beroende på situationen:

• Om det är mindre än en dag väntar du 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

• Om det är mer än en dag går du till steg 2 för att uppdatera virusdefinitionerna med Intelligent Updater.

STEG 2

Uppdatera virusdefinitionerna med Intelligent Updater

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Du behöver namn och version av Norton samt Windows-versionen för att välja rätt definitionsuppsättning.

3. Ladda ner tillämplig definitionsuppsättning beroende på vilken version av Windows och Norton du har.

Norton-produktversion

Windows-plattform (32-bitars)

Windows-plattform (64-bitars)

22.9

t.ex. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

t.ex. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 och 22.8

t.ex. 20170126-020-core3sdsv5i32.exe

t.ex. 20170126-020-core3sdsv5i64.exe

22.6 och tidigare

t.ex. 20170126-020-v5i32.exe

t.ex. 20170126-020-v5i64.exe

4. Spara filen på skrivbordet i Windows.

5. Dubbelklicka på filen du laddade ner till skrivbordet.

6. Klicka på Ja i fönstret Symantec Intelligent Updater för att fortsätta.

7. När Intelligent Updater har installerat definitionerna klickar du på OK.