Norton from Symantec

Felmeddelandet (8920,223) "Norton LiveUpdate kunde inte installera en uppdatering" när jag kör LiveUpdate i Norton-produkten

Det här felet förekommer endast när LiveUpdate körs manuellt. Observera att LiveUpdate inte behöver köras manuellt eftersom virusdefinitionerna laddas ner automatiskt. Den enda situation där du kan behöva köra LiveUpdate manuellt är om virusdefinitionerna inte laddas ner automatiskt.

STEG 1

Kör LiveUpdate om ett par timmar

• Ett tillfälligt problem med LiveUpdate-servrarna orsakar det här felet. Felet kommer att åtgärdas mycket snabbt. Vänta 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

Du kanske har sett det här felet när du kör LiveUpdate manuellt. LiveUpdate laddar ner dessa uppdateringar automatiskt och oftast när du sedan kör LiveUpdate manuellt igen installeras de.

Om virusdefinitionerna för din Norton-produkt är inaktuella så kan du använda Intelligent Updater för att uppdatera dem.

STEG 2

Kontrollera virusdefinitionernas datum

1. Starta Norton-produkten.

2. Kontrollera datumet bredvid Skyddsuppdateringar under Du är skyddad i huvudfönstret.

3. Gör något av följande, beroende på situationen:

• Om det är mindre än en dag väntar du 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.

• Om det är mer än en dag går du till steg 3 för att uppdatera virusdefinitionerna med Intelligent Updater.

STEG 3

Uppdatera virusdefinitionerna

1. Gå till nedladdningssidan för Intelligent Updater.

2. Gör något av följande (beroende på vilket operativsystem du har):

• Windows (32-bitars): Klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med året och slutar med v5i32.exe. t ex 20070828-017-v5i32.exe

• Windows (64-bitars): Gå till avsnittet 64-bitarsplattformar och klicka på den första filen i listan under Filnamn. Filnamnet börjar med årtalet och slutar med v5i64.exe. exempelvis 20090922-017-v5i64.exe

3. Spara filen på skrivbordet i Windows.

4. På skrivbordet dubbelklickar du på filen du sparade.

Om du fortsätter att få felmeddelanden när du kör LiveUpdate så väntar du i 24 timmar och kör sedan LiveUpdate igen.