Fel: (8921,243) "Norton LiveUpdate har slutförts men ett okänt fel har inträffat"

Kör Norton Autofix för att lösa problemet. Om problemet kvarstår laddar du ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

STEG 1

Kör Norton Autofix-verktyget

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Hjälp i huvudfönstret och välj sedan Få support.

Norton Autofix kontrollerar och åtgärdar automatiskt fel i installationen av Norton-produkten, samt tjänster som inte körs optimalt på din dator.

3. Klicka på Stäng.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64139003_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 02/06/2017