Funktioner i Norton AntiVirus 12 för Mac

Huvudfunktioner och fördelar

• Virusskydd :

Skyddar din Mac, dina iPhoto-bilder, dina iTunes-media, dina iMovie-projekt och allt viktigt mot virus, spionprogram och andra hot utan att göra datorn långsam.

• Sårbarhetsskydd :

Stoppar webbrottslingar från att använda sårbarheter i program och annan programvara för att smyga in hot på din Mac.

• Dagliga skyddsuppdateringar :

Körs i bakgrunden för att skydda din Mac och det som är viktigt för dig mot de allra nyaste hoten.

• Övervakning av e-post och snabbmeddelanden :

Söker igenom MobileMe, iChat och andra snabbmeddelanden efter misstänkta bilagor och andra trick som webbrottslingar använder för att stjäla din identitet och dina mödosamt förvärvade pengar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64136889_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 18/09/2017