Funktioner i Norton Internet Security 5 för Mac

Med Norton Internet Security 5 för Mac kan du skydda din identitet, din Mac och dina viktiga filer mot hot på internet, och surfa, handla och uträtta bankärenden på internet utan att oroa dig

Vad är nytt?

• NYHET! Norton Safe Web :

Ger dig ett proaktivt skydd när du surfar på nätet genom att varna dig för och blockera osäkra och vilseledande webbplatser direkt i sökresultaten.

Viktiga funktioner

• Snabb och effektiv internetsäkerhet samt virusskydd :

Skyddar dig mot webbrottslingar och skyddar din Mac mot internethot utan att göra den långsam.

• Skydd mot nätfiske :

Blockerar vilseledande webbsidor som används för att stjäla din identitet och dina pengar.

• Smart, tvåvägsbrandvägg :

Förhindrar att webbrottslingar hackar din Mac, stjäl personlig information och ändrar filer på datorn.

• Platsmedvetenhet :

Här kan du justera skyddsnivån efter var du använder din Mac (hemma, på kontoret, på ett lokalt kafé eller på resan).

• Sårbarhetsskydd :

Uppdateras dagligen för att stoppa webbrottslingar från att använda sårbarheter i program och annan programvara för att smyga in hot på din dator.

• Virusskydd :

Skyddar din Mac, dina iPhoto-bilder, dina iTunes-media, dina iMovie-projekt och allt annat viktigt mot virus, spionprogram och andra hot utan att göra datorn långsam.

• Confidential File Guard :

Lösenord skyddar dina filer mot obehöriga.

• Dagliga skyddsuppdateringar :

Körs i bakgrunden för att skydda din Mac och dina filer mot de allra nyaste hoten.

• Övervakning av e-post och snabbmeddelanden :

Söker igenom MobileMe, iChat och andra snabbmeddelanden (IM) efter misstänkta bilagor och andra trick som webbrottslingar använder för att stjäla din identitet och dina mödosamt förvärvade pengar.

• Programkontroller för Mac :

Här kan du välja hur Mac-programmen ansluter till internet, vilka som kan ansluta till din Mac samt vad de kan göra och se.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v64135712_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 15/11/2018