Dölja och visa Norton-verktygsfältet

Om du inte vill se bedömningen av de webbplatser som du besöker kan du dölja Nortons verktygsfält. Popup-fönstret Norton webbplatssäkerhet visas inte i Norton 360 Online när verktygsfältet är dolt. Du får dock fortfarande meddelanden om misstänkta och vilseledande webbplatser och om fel som du bör uppmärksamma.

Så här döljer eller visar du Norton-verktygsfältet i webbläsarna Internet Explorer och FireFox

1. Klicka på Visa högst upp i webbläsarens fönster.

2. Gör något av följande i undermenyn Verktygsfält :

• Avmarkera Norton verktygsfält för att dölja verktygsfältet.

• Markera Norton verktygsfält för att visa verktygsfältet.

Så här visar eller döljer du Nortons verktygsfält i webbläsaren Chrome

1. Klicka på skiftnyckelsikonen i det övre högra hörnet av webbläsaren.

2. Klicka på Verktyg > Tillägg i huvudmenyn som visas.

3. Gör något av följande under Tillägg på webbsidan som öppnas:

• Klicka på Inaktivera för att dölja verktygsfältet.

Du kan även dölja Nortons verktygsfält genom att högerklicka på ikonen Nortons verktygsfält nära skiftnyckelsikonen. Du kan emellertid inte aktivera Nortons verktygsfält med ikonen Nortons verktygsfält.

• Klicka på Aktivera om du vill visa verktygsfältet.

Så här döljer du knappen Nortons verktygsfält i webbläsaren Chrome

• Högerklicka på ikonen Nortons verktygsfält i det övre högra hörnet av webbläsaren och klicka sedan på alternativet Dölj knapp.

Så här visar du knappen Nortons verktygsfält i webbläsaren Chrome

1. Klicka på skiftnyckelsikonen i det övre högra hörnet av webbläsaren.

2. Klicka på Verktyg > Tillägg i huvudmenyn som visas.

3. Klicka på alternativet Visa knapp på sidan Tillägg.

Om Norton-verktygsfältet

Åtkomst till Identity Safe-inställningarna från Norton-verktygsfältet

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.