Det går inte att få åtkomst till en nätverksdator efter att Norton-produkten har installerats

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

Ändra pålitlighetsnivå för nätverksdatorn

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Inställningar.

3. Klicka på Brandvägg under Detaljerade inställningar.

4. Klicka på Konfigurera bredvid Network Trust på fliken Allmänna inställningar under Nätverksinställningar.

5. Klicka på nätverksdatorns namn i den karta över nätverkssäkerhet som du vill ändra pålitlighetsnivå för.

6. Välj Full Trust i listrutan under Pålitlighetsnivå.

7. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

8. Klicka på Stäng.