Åtgärda problem med anslutning till en nätverksdator

Dessa anvisningar avser aktuell version av Norton. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

Ändra pålitlighetsnivå för nätverksdatorn

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar, klicka på Brandvägg.

4. Klicka på Konfigurera bredvid Network Trust på fliken Allmänna inställningar under Nätverksinställningar.

5. Klicka på nätverksdatorns namn i den karta över nätverkssäkerhet som du vill ändra pålitlighetsnivå för.

6. Välj Full Trust i listrutan under Pålitlighetsnivå.

7. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

8. Klicka på Stäng.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63988177_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 05/06/2018