Korrigera problem med konfigurering av nätverksskrivare eller andra enheter efter installation av Norton

Dessa anvisningar avser aktuell version av Norton. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Lägg till en enhet i Device Trust

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar, klicka på Brandvägg.

4. Klicka på Konfigurera bredvid Device Trust på fliken Allmänna inställningar under Nätverksinställningar.

5. Klicka på Lägg till.

6. I fönstret Lägg till enhet anger du följande information om enheten som du inte kan ansluta till:

• Namn - ange ett namn för nätverksskrivaren eller annan enhet för enkel identifiering.

• IP-adress eller fysisk adress - ange IP- eller MAC-adressen (Media Access Control) till din nätverksskrivare eller annan enhet.

• Pålitlighetsnivå - Tilldela nätverksskrivaren som du inte kommer åt från din dator Full Trust

7. Klicka på Lägg till enhet.

8. Klicka på OK och sedan på Stäng.

Om problemen kvarstår går du till steg 2.

STEG 2

Konfigurera nätverkets tillförlitlighet

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar, klicka på Brandvägg.

4. Klicka på Konfigurera bredvid Network Trust på fliken Allmänna inställningar under Nätverksinställningar.

5. Välj nätverk och Full Trust i listrutan Pålitlighetsnivå i fönstret Network Trust under Nätverksanslutning.

6. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

7. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63987985_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 06/07/2018