Norton 360 Online-detaljer

I fönstret Norton 360 Online-detaljer kan du se information om de senaste datoroptimeringarna. Om du har utfört en registerrensning kan du exempelvis se information om varje registerpost som Norton 360 Online har rensat. Datoroptimering trimmar datorn så att den alltid befinner sig på topp.

Norton 360 Online utför följande datoroptimeringsuppgifter som du har valt:

Registerrensning

Här kan du se information om felaktiga eller föråldrade poster som har rensats bort från Windows-registret.

Tillfälliga Internet Explorer-filer

Här kan du se information om tillfälliga Internet Explorer-filer som har rensats bort.

Tillfälliga Windows-filer

Här kan du se information om tillfälliga Windows-filer som har rensats bort.

Internet Explorer-historik

Här kan du se information om webbhistorik som har rensats bort från webbläsarens historikmapp.

Diskoptimering

Här kan du se information om diskoptimeringsuppgiften.

Säkerhetskopiering

Här kan du se status för säkerhetskopieringsaktiviteten samt säkerhetskopieringsstatus för varje fil i säkerhetskopian.

Norton 360 Online kör de specifika uppgifterna i fönstret Optimering i enlighet med de alternativ för Datoroptimering som du har valt. Om du exempelvis har valt alternativet Diskoptimering så visas endast uppgiften diskoptimering i fönstret Optimering.

Högst upp i fönstret visas aktivitetens kategori och den åtgärd som Norton 360 Online har utfört.

Du kan se följande information om varje objekt:

Objekt

Visar namn och plats för de filer som Norton 360 Online har rensat bort.

Status

Visar objektets aktuella status.

Klicka på länken Mer information om du vill ha mer information.

Om datoroptimering

Om hårddisks- och filfragmentering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63984009_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 21/10/2011