Om Norton Identity Safe

Norton Identity Safe är en kostnadsfri lösenords- och kreditkortshanterare där du på ett säkert sätt kan spara, organisera och komma åt din personliga information. Den personliga informationen omfattar dina inloggningsuppgifter, lösenord, adresser och kreditkortsinformation. Du behöver inte komma ihåg användarnamn och lösenord för de webbplatser som du besöker. Du slipper också att fylla i långa onlineformulär. Allt du behöver komma ihåg är ett valvlösenord, så loggar Norton Identity Safe automatiskt in dig på webbplatserna och fyller i övriga fält. Norton Identity Safe finns i två versioner:

• Norton Identity Safe-klient (för Windows)

• Norton Identity Safe-app (för Android- och iOS-enheter)

Windows: Norton Identity Safe installerar Nortons verktygsfält som använder Norton Safe Web för en säker webbupplevelse. Nortons verktygsfält ger dig information om att en webbplats är skadlig innan du besöker den. Du får en säker miljö för sökning där Nortonvärdet visas intill varje sökresultat.

Norton Identity Safe använder molnvalvet för att spara all din personliga information. Det innebär att du kan använda din personliga information på alla webbplatser snabbt och säkert i hela världen.

Med följande funktioner i Norton Identity Safe kan du utföra internettransaktioner enkelt och säkert.

Inloggningar

Här lagras inloggningsinformation som inloggningsuppgifter till ditt bankkonto online, din e-post och dina e-handelswebbplatser.

Adresser

Här lagras personlig information, till exempel namn, födelsedatum, postadress, e-postadress och telefonnummer.

Wallet 1

Här lagras ekonomisk information, till exempel uppgifter om kreditkort, bankkonton och kreditbetalningar.

Anteckningar

Här lagras all text som du anger, så att du kan hitta den senare.

Taggar 2

Kategoriserar dina uppgifter baserat på den grupp som du angav när du skapade objekten.

Favoriter 3

Här kan du spara de genvägar till Identity Safe-data som du använder ofta.

1Endast för Windows, Android och iOS.

2Endast för Windows.

3Endast för Android och iOS.

Du kan göra följande med Norton Identity Safe:

• Automatiskt logga in på webbplatser. Du behöver inte komma ihåg alla dina inloggningsuppgifter.

• Utföra internettransaktioner på ett säkert sätt utan att behöva oroa dig för identitetsstölder.

• Spara all kreditkortsinformation på ett enda ställe.

• Ha tillgång till din personliga information som finns lagrad i ett molnvalv från en enhet med internetanslutning.

• Enkelt fylla i långa onlineformulär.

• Lagra all information så att du kan komma åt den i framtiden.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 02/03/2016