Om Norton Password Manager

Norton Password Manager är en kostnadsfri lösenords- och kreditkortshanterare där du på ett säkert sätt kan spara, organisera och komma åt din personliga information. Den personliga informationen omfattar dina inloggningsuppgifter, lösenord, adresser och kreditkortsinformation. Du behöver inte komma ihåg användarnamn och lösenord för de webbplatser som du besöker. Du slipper att fylla i långa onlineformulär. Allt du behöver komma ihåg är ett valvlösenord, så fyller Norton Password Manager automatiskt i inloggning och övriga fält. Norton Password Manager finns i två versioner:

• Norton Password Manager i Norton-säkerhetsprodukter (för Windows)

• Norton Password Manager-app (för Android- och iOS-enheter)

Windows: Norton Password Manager installerar Nortons verktygsfält som använder Norton Safe Web för en säker webbupplevelse. Nortons verktygsfält ger dig information om att en webbplats är skadlig innan du besöker den. Du får en säker miljö för sökning där Nortonvärdet visas intill varje sökresultat.

Norton Password Manager använder molnvalvet för att spara all din personliga information. Det innebär att du kan använda din personliga information på alla webbplatser snabbt och säkert i hela världen.

Med följande funktioner i Norton Password Manager kan du utföra internettransaktioner enkelt och säkert.

Inloggningar

Här lagras inloggningsinformation som inloggningsuppgifter till ditt bankkonto online, din e-post och dina e-handelswebbplatser.

Adresser

Här lagras personlig information, till exempel namn, födelsedatum, postadress, e-postadress och telefonnummer.

Wallet 1

Här lagras ekonomisk information, till exempel uppgifter om kreditkort, bankkonton och kreditbetalningar.

Anteckningar

Här lagras all text som du anger, så att du kan hitta den senare.

Taggar 2

Kategoriserar dina uppgifter baserat på den grupp som du angav när du skapade objekten.

Favoriter 3

Här kan du spara de genvägar till Norton Password Manager-data som du använder ofta.

1Endast för Windows, Android och iOS.

2Endast för Windows.

3Endast för Android och iOS.

Du kan göra följande med Norton Password Manager:

• Automatiskt logga in på webbplatser. Du behöver inte komma ihåg alla dina inloggningsuppgifter.

• Utföra internettransaktioner på ett säkert sätt utan att behöva oroa dig för identitetsstölder.

• Spara all kreditkortsinformation på ett enda ställe.

• Ha åtkomst till dina personuppgifter som finns lagrade i ett molnvalv från alla enheter med internetanslutning.

• Enkelt fylla i långa onlineformulär.

• Lagra all information så att du kan komma åt den i framtiden.

Med Norton Password Manager kan du lägga till, redigera eller ta bort dina inloggningsuppgifter även efter det att din Norton-produkt har upphört att gälla.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/08/2018