Komma åt andra Norton-produkter

Genom att klicka på ikonerna längst ned på Norton Identity Safe webbsidan kan du öppna och använda följande:

Norton One

Norton One skyddar alla dina enheter och din personliga information. Med Norton One kan du skydda dina enheter genom att installera säkerhetsprodukter från Norton.

Du kan visa enheternas säkerhetsstatus och lösa säkerhetsproblem via Norton One-webbplatsen var du än befinner dig i världen. Med Norton One kan du hantera alla dina enheter och Norton-produkter från ett och samma ställe.

Norton Account

Norton Account hanterar dina Norton-produkter och tjänster som möjliggör enkel hantering av alla dina Norton-prenumerationer på ett ställe.

Norton Online Family

Med Norton Online Family kan du följa och styra dina barns Internetaktiviteter och datoranvändande.

Norton Online Backup

Med Norton Online Backup får du en säker och användarvänlig lösning för säkerhetskopiering på Internet som skyddar dina viktiga data om datorn skulle krascha, om du råkar ta bort en fil av misstag eller om datorn drabbas av virus.

Norton Management

Med Norton Management kan du hantera dina Norton-produkter och Norton-produktnycklar på ett och samma ställe. Du kan lägga till dina enheter som exempelvis stationära datorer och bärbara datorer i Norton Management och fjärrinstallera och fjärrhantera Norton-produkter på enheten.

Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft hjälper dig att snabbt låsa och hitta din PC laptop, MacBook, tablet, eller smartphone. Den skyddar ovärderlig information som finns på enheten, om den någonsin försvinner eller blir stulen.

Norton Mobile Security

Norton Mobile Security skyddar din mobila enhet mot förlust, stöld och skadliga program.

Norton Safe Web

Med Norton Safe Web kontrolleras säkerheten på webbplatser och du kan göra säkra Internetsökningar.

Om du glömmer lösenordet till ditt Norton Account kan du få ett tillfälligt lösenord genom att klicka på länken Glömt lösenord på webbsidan för ditt Norton Account. Du måste ange din e-postadress. Det måste vara samma e-postadress som du angav när du registrerade ditt Norton Account. Symantec skickar ett tillfälligt lösenord till din e-postadress. Du kan använda det tillfälliga lösenordet under en begränsad tid. Du måste återställa lösenordet när du har loggat in på ditt Norton Account.

Om Norton Identity Safe

Om Norton Identity Safe onlinevalv

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63592869_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/04/2012