Snabbmeddelandesökning

När du aktiverar Snabbmeddelandesökning söker Norton 360 Online igenom de filer du tar emot via snabbmeddelandeprogram. Snabbmeddelandesökning skyddar datorn mot virus och andra säkerhetshot. Du kan välja de kompatibla snabbmeddelandeprogram som du tar emot filer via.

Höj säkerhetsnivån genom att alltid ha Snabbmeddelandesökning aktiverad.

Om du vill ha heltäckande skydd ska du konfigurera alla nya snabbmeddelandeprogram som du installerar efter Norton 360 Online.

Om inställningar för sökning och risker

Om att hålla datorn säker

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas