Om Anteckningar

Anteckningar är en funktion i Identity Safe som lagrar all information som du vill ha tillgång till senare. Du kan använda Anteckningar för att spara information om tankar eller ideer, recept, uppgifter, mötesanteckningar eller dina favoritcitat. Anteckningar är enkelt att använda och organiseras automatiskt baserat på de taggar som du använde när du skapade dem. Alla Anteckningar finns sparade i ett säkert valv så att bara du kan läsa dem.

Du kan använda sorteringsalternativet för att arrangera anteckningarna baserat på namn, ändringsdatum och användningsdatum. Du kan även söka efter anteckningar som finns sparade i valvet.

Du har åtkomst till dina anteckningar från en enhet som har stöd för Identity Safe.