Om Wallet

Med funktionen Wallet i Identity Safe kan du skapa en plånbok med din ekonomiska information, exempelvis uppgifter om kort, bankkonton och kreditbetalningar. Du kan använda Wallet för att göra något av följande:

• Automatiskt fylla i kreditkortsuppgifter eller bankkontouppgifter när du gör transaktioner på internet.

• Välja kortuppgifter för användning med webbplatser.

• Skydda din ekonomiska information när du är online.

På detta sätt skyddar Identity Safe dig från tangentloggningsprogram som stjäl och missbrukar din identitet. Banker och andra e-handelsplatser har formulär med fält för kreditkortsuppgifter eller annan ekonomisk information. När du klickar på ett fält på en webbplats, öppnar Norton Identity Safe informationsfältet där du får en fråga om formuläret får fyllas i automatiskt. I informationsfältet kan du välja vilken betalning du vill utföra och sedan klicka på Fyll i. Om du inte vill se informationsfältet i onlineformuläret igen klickar du på Fråga inte. Du kan öppna informationsfältet när som helst genom att klicka på VALVET ÄR ÖPPET > ALTERNATIV > Visa informationsfältet för den här platsen.

Du kan också använda ikonen Öppna ifyllningsassistenten i menyn VALVET ÄR ÖPPET för att visa en lista över betalningar som du har sparat. Sedan kan du välja en betalning och dra och släppa uppgifterna i formuläret.

Du kan använda sorteringsalternativet för att sortera betalningarna efter namn, ändringsdatum och användningsdatum. Du kan även söka efter betalningar som sparats i valvet.

Wallet-funktionen erbjuder också följande möjligheter:

• Låter dig skydda den finansiella informationen genom att lägga till ännu en säkerhetsnivå.

• Webbsidor som har formulär identifieras och ett popup-fönster med listan över kort visas omedelbart.

• Ger en snabb överblick över alla kort och bankkonton som inte är lösenordsskyddade. Identity Safe ger extra säkerhet för dina lösenordsskyddade plånbok genom att inte visa plånbokens sammanfattning.