Åtkomst till Norton Identity Safe-molnvalvet

Du kan komma åt molnvalvet i Norton Identity Safe via Norton Identity Safe-klienten, Norton-verktygsfältet eller en webbläsare från alla enheter som är anslutna till Internet. Du kan visa personliga uppgifter som adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kreditkortsuppgifter när som helst, varifrån som helst i världen.

Om du har ställt in automatisk utloggning loggar Norton Identity Safe ut dig när enheten är i viloläge under den angivna tiden för att förhindra att din personliga information missbrukas. Det här alternativet är användbart om du använder Norton Identity Safe när du befinner dig i ett området där du misstänker att risken för kriminalitet är hög.

Norton Identity Safe erbjuder skydd i flera lager för dina personliga data. För att få åtkomst till Norton Identity Safe, måste du först använda dina Norton-kontoinloggningsuppgifter som är kopplade till Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Identity Safe-klienten. Dessutom måste du ha det molnvalvslösenord som du använde när du skapade ett Norton Identity Safe-molnvalv. Om du glömmer lösenordet för ditt Norton-konto så kan du återställa det.

Om du har glömt ditt valvlösenord kan du använda lösenordsledtråden för att återställa lösenordet. Om du fortfarande inte kan komma ihåg ditt lösenord måste du skapa ett nytt valv. Symantec lagrar inte ditt lösenord för valvet. Det är bara du som känner till det. Om du har säkerhetskopierat dina Identity Safe-data kan du importera data när du skapar ett nytt valv. Det går att aktivera funktionen Automatisk säkerhetskopiering för att skapa säkerhetskopior av ditt valv automatiskt.

Du kan även konfigurera det sätt på vilket du får åtkomst till valvet, Om säkerhetsinställningar för mer information.

Så här kommer du åt Norton Identity Safe-molnvalvet via webbläsaren

1. Öppna webbläsaren och gå till:

https://identitysafe.norton.com

2. Klicka på Logga in.

3. I fältet E-postadress anger du e-postadressen som är kopplad till ditt molnvalv.

4. Ange lösenordet till ditt Norton-konto i rutan Lösenord.

5. Klicka på Logga in. Du kan spara den här inloggningen i ditt valv så att du kan komma åt den snabbt och säkert vid ett senare tillfälle.

6. I fönstret Öppna valvet anger du sedan lösenordet till Identity Safe-molnvalvet i rutan Lösenord.

7. Klicka på Öppna valv.

Så här kommer du åt molnvalvet via Norton-verktygsfältet

Norton-verktygsfältet är endast tillgängligt i Windows.

1. Starta webbläsaren.

2. Klicka på VALVET ÄR STÄNGT i Nortons verktygsfält.

3. Om du ombes till det i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du ditt Norton-kontos e-postadress och lösenord för att logga in till Identity Safe.

4. Ange lösenordet till ditt molnvalv i fönstret Valvet är stängt.

5. Klicka på Öppna.

Så här kommer du åt ett molnvalv via Norton Identity Safe-klienten i Windows eller Mac

1. Gör något av följande:

• Klicka på Norton Identity Safe -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet i Windows.

• I Mac startar du Norton Identity Safe i katalogen Program.

2. Om du ombes till det i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du ditt Norton-kontos e-postadress och lösenord för att logga in till Identity Safe.

3. I fönstret Stängt valv anger du lösenordet till molnvalvet.

4. Klicka på Öppna.

Så här kommer du åt ett molnvalv via Norton Identity Safe-appen i Android eller iOS

1. Gå till startskärmen eller programskärmen och tryck på ikonen Norton Identity Safe.

2. Ange e-postadressen och lösenordet till ditt Norton-konto i fönstret Logga in, om de efterfrågas, och tryck sedan på Logga in.

3. I fönstret som visas skriver du i ditt lösenord till molnvalvet. Du kan även använda PID-koden som du skapade för att öppna valvet.

4. Tryck på Öppna valvet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/09/2015