Få åtkomst till Norton Password Manager-molnvalvet

Du kan komma åt Norton Password Manager-molnvalvet via Norton-verktygsfältet eller en enhet som är ansluten till internet. Du kan visa personliga uppgifter som adress, inloggningsuppgifter, lösenord och kreditkortsuppgifter när som helst, varifrån som helst i världen.

Norton Password Manager erbjuder skydd i flera lager för dina personliga data. För att få åtkomst till Norton Password Manager måste du först använda dina inloggningsuppgifter för Norton-kontot som är kopplade till din Norton Password Manager-klient. Dessutom måste du ha det molnvalvslösenord som du använde när du skapade ett Norton Password Manager-molnvalv. Om du glömmer lösenordet för ditt Norton-konto så kan du återställa det.

Om du har glömt ditt valvlösenord kan du använda lösenordsledtråden för att återställa lösenordet. Om du fortfarande inte kan komma ihåg ditt lösenord måste du skapa ett nytt valv. Symantec lagrar inte ditt lösenord för valvet. Det är bara du som känner till det. Om du har säkerhetskopierat dina Password Manager-data kan du importera data när du skapar ett nytt valv. Det går att aktivera funktionen Automatisk säkerhetskopiering för att skapa säkerhetskopior av ditt valv automatiskt.

Du kan även konfigurera det sätt på vilket du får åtkomst till valvet, Om säkerhetsinställningar för mer information.

Så här kommer du åt Norton Password Manager-molnvalvet via webbläsare

Från och med juni 2017 är den fristående versionen av Norton Password Manager inte tillgänglig för nedladdning. Funktionen Norton Password Manager erbjuds fortfarande med våra Norton-säkerhetsprodukter. För mer information, besök vår Norton-nätbutik .

1. Öppna webbläsaren och gå till:

https://identitysafe.norton.com

2. Klicka på Logga in.

3. I fältet E-postadress anger du e-postadressen som är kopplad till ditt molnvalv.

4. Ange lösenordet till ditt Norton-konto i rutan Lösenord.

5. Klicka på Logga in. Du kan spara den här inloggningen i ditt valv så att du kan komma åt den snabbt och säkert vid ett senare tillfälle.

6. I fönstret Öppna valvet anger du sedan lösenordet till Password Manager-molnvalvet i rutan Lösenord.

7. Klicka på Öppna valv.

Så här kommer du åt molnvalvet via Norton-verktygsfältet

Norton-verktygsfältet är endast tillgängligt i Windows.

1. Starta webbläsaren.

2. Klicka på VALVET ÄR STÄNGT i Nortons verktygsfält.

3. Om du uppmanas i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du ditt Norton-kontos e-postadress och lösenord för att logga in till Norton Password Manager.

4. I fönstret Stängt valv skriver du lösenordet för molnvalvet.

5. Klicka på Öppna.

Så här kommer du åt molnvalvet via Norton Password Manager-klienten i Windows

1. Klicka på Norton Password Manager -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet i Windows.

2. Om du uppmanas i fönstret Logga in eller skapa konto, använder du ditt Norton-kontos e-postadress och lösenord för att logga in till Norton Password Manager.

3. I fönstret Stängt valv skriver du lösenordet för molnvalvet.

4. Klicka på Öppna.

Så här kommer du åt ditt molnvalv via Norton Password Manager-appen i Android eller iOS

1. Gå till startskärmen eller programskärmen och tryck på ikonen Norton Password Manager.

2. Ange e-postadressen och lösenordet till ditt Norton-konto i fönstret Logga in, om de efterfrågas, och tryck sedan på Logga in.

3. I fönstret som visas skriver du ditt lösenord till molnvalvet. Du kan även använda PID-koden som du skapade för att öppna valvet.

4. Tryck på Öppna valvet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/08/2018