Skapa ett Norton-konto

Med ett Norton-konto kan du hantera alla dina Norton-produkter på en och samma plats. Du kan spara dina produktnycklar i ett Norton-konto och även köpa ytterligare produktnycklar. Du kan också registrera produkten via Norton-kontot. Det tar inte lång tid att skapa ett eget Norton-konto. Enheten måste vara ansluten till Internet för att skapa ett Norton-konto.

För att använda Norton Password Manager, måste du använda inloggningen till ditt Norton-konto. Du kan använda inloggningsuppgifterna till ditt befintliga Norton-konto eller skapa ett nytt Norton-konto när du installerar Norton Password Manager.

Du kan skapa ett Norton-konto direkt på Norton-kontowebbplatsen, Norton Password Manager-webbplatsen eller Norton Password Manager-klienten.

Så här skapar du ett Norton-konto från Norton-kontowebbplatsen

1. Öppna webbläsaren och gå till https://manage.norton.com/

2. Klicka på Registrera dig nu. Det kostar ingenting!.

3. I fönstret Registrering för Norton Account skriver du in e-postadress, lösenord och andra uppgifter.

4. Läs och godkänn sekretesspolicyn.

5. Klicka på Registrera dig.

Så här skapar du ett Norton-konto från Norton Password Manager-klienten i Windows

Från och med juni 2017 är den fristående versionen av Norton Password Manager inte tillgänglig för nedladdning för nya användare. Funktionen Norton Password Manager erbjuds fortfarande med våra Norton-säkerhetsprodukter. För mer information, besök vår Norton-nätbutik .

1. Klicka på Norton Password Manager -ikonen på ditt skrivbord eller i aktivitetsfältet.

2. Ange din e-postadress i fönstret Logga in eller skapa konto och klicka på Nästa.

Norton Password Manager validerar automatiskt din e-postadress för att kontrollera om den redan är kopplad till ett Norton-konto.

3. I fönstret Skapa ett Norton-konto skriver du ditt lösenord och andra uppgifter.

4. Markera Skicka produktuppdateringar, erbjudanden och nyhetsbrev om säkerhet via e-post (valfritt) om du vill ta emot e-postmeddelanden från Symantec med senaste nytt i säkerhet på internet.

5. Klicka på Godkänn och slutför registreringen.

Så här skapar du ett Norton-konto från Norton Password Manager-appen i Android eller iOS

1. Gå till startskärmen eller programskärmen och tryck på ikonen Norton Password Manager.

2. Tryck på Skapa konto.

3. På den skärm som visas skriver du din e-postadress och övriga uppgifter.

4. Tryck på Godkänn och slutför registreringen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63577240_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/08/2018