Om molnvalvet i Norton Identity Safe

Molnvalvet i Norton Identity Safe bygger på Symantecs beprövade molninfrastruktur som ger enkel och trygg lagring av din personliga information. Den erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att få tillgång till dina känsliga personuppgifter från vilken plats som helst.

Du kan nå din personliga information som adresser, inloggningsuppgifter, lösenord och bankinformation som sparats i ditt molnvalv genom Norton Identity Safe eller Nortons produkter som har stöd för Identity Safe med fjärråtkomst.

Om du använder en äldre version av en Norton-produkt som har stöd för Norton Identity Safe och har ett lokalt valv kan du omvandla ditt lokala valv till ett molnvalv.

Du kan endast skapa ett molnvalv för varje Norton-konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63577232_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 28/09/2015