Om Norton Password Managers molnvalv

Norton Password Managers molnvalv bygger på Symantecs beprövade molninfrastruktur som ger enkel och trygg lagring av din personliga information. Den erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att få tillgång till dina känsliga personuppgifter från vilken plats som helst.

Du kan nå din personliga information som adresser, inloggningsuppgifter, lösenord och bankinformation som sparats i ditt molnvalv genom Norton Password Manager eller Nortonprodukter som har stöd för Norton Password Manager med fjärråtkomst.

Om du använder en äldre version av en Norton-produkt som har stöd för Norton Password Manager och har ett lokalt valv kan du omvandla ditt lokala valv till ett molnvalv.

Du kan endast skapa ett molnvalv per Norton-konto.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63577232_identity_safe_standalone_1_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/08/2018