Norton 360 Online - säkerhetskopiering

Norton 360 Online kör en säkerhetskopiering för närvarande. I den vänstra kolumnen under Säkerhetskopia kan du se den säkerhetskopia som för närvarande säkerhetskopieras. I den högra kolumnen under Status kan du se status för säkerhetskopieringen.

Du kan minimera fönstret medan denna aktivitet pågår. Om du vill stänga av datorn när säkerhetskopieringen har slutförts så markerar du alternativet Stäng av datorn när slutförd längst ned i fönstret.

När säkerhetskopieringen är klar kan du klicka på Visa detaljer för att visa den senaste säkerhetskopieringens status.

Om säkerhetskopieringen inte har slutförts på grund av ett problem så visas information om vilka åtgärder som krävs i fönstret Säkerhetskopiering.

Om säkerhetskopieringsuppsättningar

Återställa filer

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63402394_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/10/2011