Om jokertecken

Jokertecken som asterisker (*) och frågetecken (?) kan användas för att undanta filnamnstillägg, om de inte angetts som en del av en sökväg. Exempel:

*.xl?

Undantar alla filer på datorn med filnamnstillägget .xl följt av ett tecken

*.ex*

Undantar alla filer på datorn med filnamnstillägget .ex följt av ett antal tecken

Du kan inte använda ett jokertecken i en sökväg. C:\program\*.xl? och C:\program ?????\ tillåts alltså inte.

Du kan inte ange ett filnamn med ett jokerfilnamnstillägg. Alltså är minfil.xl? inte tillåtet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6336439_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2010