Fel: "3039,65555"

Det här problemet kan orsakas av en konflikt med en installerad säkerhetsprodukt från en annan tillverkare än Symantec. Ta bort säkerhetsprodukten som inte kommer från Symantec för att åtgärda problemet. Om problemet kvarstår, eller om du använder en säkerhetsprodukt som inte är från Symantec, avinstallerar du Norton och installerar det på nytt.

STEG 1

Avinstallera den säkerhetsprodukt som inte kommer från Symantec

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Retur :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program markerar du först den aktuella säkerhetsprodukten (som inte kommer från Symantec) och klickar sedan på Avinstallera eller Ta bort.

Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.