Jag vill begära pengarna tillbaka för en Norton-produkt jag fick från min Internetleverantör

Om du fick din Norton-produkt från din Internetleverantör eller annan tjänsteleverantör kan vi tyvärr inte hjälpa dig att få pengarna tillbaka. Kontakta din leverantör för att få hjälp.

Klicka här om du vill få pengarna tillbaka för en annan typ av Norton-produkt eller en prenumeration som inte kom från din tjänsteleverantör.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63212689_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Senast ändrat: 19/02/2014