Jag kan inte slutföra köpet när jag uppgraderar till den fullständiga versionen av Norton Mobile Security via Google Play.

Rensa cacheminnet i Google Play och Norton Mobile Security-appen

1. Tryck på Inställningar på hemsidan.

2. Tryck på Program.

3. Tryck på Hantera program.

4. Dubbelklicka på Market i listan över program.

Om du inte hittar appen Market i listan trycker du på fliken Alla eller trycker på meny knappen och sedan på Filtrera > Alla.

5. Tryck på Forcerat stopp och sedan på Rensa cacheminne och Rensa data.

6. Tryck på bakåt knappen om du vill gå tillbaka till listan i Hantera program.

7. Tryck på Norton Security i listan över program.

8. Tryck på Forcerat stopp och sedan på Rensa cacheminne och Rensa data.

9. Stäng programinställningarna.

När du har rensat cacheminnet startar du appen Norton Mobile Security och slutför köpet av den fullständiga versionen av Norton Mobile Security.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v63091858_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Senast ändrat: 05/03/2013