Detaljerade resultat

På fliken Detaljerade resultat finns ytterligare information om upptäckta risker. Du kan se riskens namn och status.

Risker som har tagits bort finns i karantänen och kan återställas när som helst med hjälp av Säkerhetshistorik.

På fliken Detaljerade resultat finns följande information:

Risk

Klicka på risknivån (hög, medel eller låg) så visas mer information om risken.

Du kan visa information som filnamn och åtgärden som filen utförde på datorn. Även datum när filen installerades på datorn visas.

Titel

Klicka på risknamnet för att visa mer information om risken.

Status

Visa Status -kolumnen för att se aktuell status för risken.

Du kan använda följande alternativ:

Exportera resultat

Sparar sökinformationen på önskad plats på datorn.

Norton 360 Online sparar översikten över sökresultaten i ett av följande filformat:

• .txt

• .xml

• .html

Avsluta

Stänger fönstret.

Norton 360 Online påminner dig om att åtgärda de hot som upptäcktes under sökningen innan du stänger fönstret.

Via länken klicka här kommer du till webbplatsen Norton Rescue Tools där du kan åtgärda de aktiva hoten. Du kan också återställa filer från karantän via länken Säkerhetshistorik.

Om Datorsökning

Om Säkerhetshistorik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6294073_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/03/2011