Logga in och ut från Norton Password Manager

Du kan logga in eller ut från Norton Password Manager från Nortons huvudfönster eller från Norton-tillägget.

Logga in eller ut från Norton Password Manager från webbläsare

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Klicka på Logga in för att logga in till Norton.

I fönstret som visas ange e-postadress och lösenord för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

4. För att logga ut från ditt Norton-konto klicka på ikonen för webbläsartillägget för Norton Password Manager och klicka på Logga ut.

Logga in eller ut från Password Manager från Norton

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. I Nortons huvudfönster dubbelklickar du på Internetsäkerhet och klickar sedan på Password Manager.

3. Gör något av följande:

• För att logga in, ange ditt valvlösenord i rutan and klicka på Öppna.

• För att logga ut skjuter du reglaget nederst i fönstret till vänster i Norton Password Manager.

Logga in eller ut från Password Manager från Nortons verktygsfält

1. Öppna webbläsaren.

2. Välj något av följande i Nortons verktygsfält:

• För att logga in, klicka på VALVET ÄR STÄNGT skriv sedan in ditt valvlösenord i Valv Stängt fönster och klicka på Öppna.

• För att logga ut, klicka på VALV ÄR ÖPPET och klicka sedan på Stäng valvet från de alternativ som är tillgängliga.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6282380_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 29/04/2019