Logga in i och ut ur Identity Safe

Du kan logga in i och ut ur Identity Safe från följande områden i Norton 360 Online:

• Avsnittet Identity Safe i fönstret Inställningar för identitetsskydd

• Avsnittet Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online

• Nortons verktygsfält

När du lämnar datorn bör du logga ut från Identity Safe så att inte andra kan komma åt dina uppgifter.

För att visa eller redigera konfidentiell information måste du vara inloggad i Identity Safe.

Logga in i Identity Safe

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och klicka sedan på Logga in på Identity Safe.

2. I fönstret Logga in i Identity Safe skriver du in lösenordet till det valv som du vill logga in på i rutan Skriv in lösenordet.

3. Klicka på Logga in.

Logga ut ur Identity Safe

• Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och klicka sedan på Logga ut ur Identity Safe. Det går även att logga ut från fönstret Inställningar för identitetsskydd.

Så här loggar du in i Identity Safe från Norton-verktygsfältet:

1. Starta webbläsaren.

2. Klicka på Identity Safe i Norton-verktygsfältet.

3. Klicka på Logga in i Identity Safe under Identity Safe -menyn.

4. I fönstret Logga in i Identity Safe skriver du in lösenordet till det valv som du vill logga in på i rutan Skriv in lösenordet.

5. Klicka på Logga in.

Så här loggar du ut ur Identity Safe från Nortons verktygsfält:

1. Starta webbläsaren.

2. Klicka Identity Safe i Nortons verktygsfält och sedan på Logga ut ur Identity Safe.

Om Identity Safe

Inaktivera och aktivera Identity Safe

Konfigurera inställningar för Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v6282380_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011