Detaljer

I fönstret Detaljer visas den senaste säkerhetskopieringens status. Du kan visa status för säkerhetskopieringsaktiviteten samt säkerhetskopieringsstatus för varje fil som ingår i säkerhetskopian.

Du kan visa följande information:

Status

Visar säkerhetskopians totala status.

Säkerhetskopior kan ha följande status:

• Slutförd

Visar att säkerhetskopieringen har slutförts utan problem.

• Avbruten

Visar att säkerhetskopieringen antingen har avbrutits eller hoppats över.

Plats

Visar var de säkerhetskopierade filerna finns.

Medietyp

Visar på vilken sorts lagringsplats de säkerhetskopierade filerna finns.

Om du till exempel använder enhet C som plats för säkerhetskopian visas medietypen Intern hårddisk.

Du kan se följande information om varje säkerhetskopierat objekt:

Objekt

Visar de säkerhetskopierade filernas namn och plats.

Status

Visar säkerhetskopieringsstatus.

Status kan vara:

• Säkerhetskopierad

Anger att säkerhetskopieringen har slutförts.

• Avbruten

Visar att säkerhetskopieringen antingen har avbrutits eller hoppats över.

Om du vill visa mer information om de säkerhetskopierade filerna kan du välja alternativet Mer information.

Om säkerhetskopieringsuppsättningar

Om förberedelse för säkerhetskopiering

Ändra eller byta namn på en säkerhetskopia

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62632359_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011