Använda Norton Support-webbplatsen

Norton Support-webbplatsen innehåller en mängd olika självhjälpsalternativ.

På Norton Support-webbplatsen kan du göra följande:

• Få hjälp med produktnedladdning, produktprenumeration, produktaktivering, produktinstallation och andra frågor

• Söka i Nortons forum där du kan hitta mer hjälp om installation, konfigurering och felsökning Du kan även lägga in egna frågor i forumet och få svar från experter. För att kunna lägga in frågor måste du först registrera dig på Nortons forum.

• Hitta information om de senaste virushoten och borttagningsverktygen.

Förutom självhjälpen finns även alternativet Kontakta oss längst ned på webbsidan, med vilket du kan kontakta vår tekniska support på följande sätt:

Forum

Sök efter ytterligare produkthjälp om installation, konfigurering och felsökning.

Chatt

Chatta i realtid med en supporttekniker.

För mer komplicerade tekniska frågor kan du, när du chattar, också välja att låta en supportrepresentant fjärransluta till din dator för att lösa problemet åt dig.

Telefon

Prata direkt med en supportrepresentant.

E-post

Skicka din fråga på vår webbsida och få svar via e-post.

E-postsupport tar längre tid jämfört med chatt eller telefon.

Vilken support som finns tillgänglig varierar mellan olika länder, språk och produkter.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Om hantering av enheter

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.