Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst

På sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst kan du aktivera din prenumeration på Norton Anti-Theft. För att kunna du aktivera din Norton Anti-Theft-prenumeration måste du ange produktnyckeln på den här sidan. Produktnyckeln hittar du i bekräftelsen du fick via e-post när du köpte produkten. Du kan även hitta produktnyckeln genom att logga in på Norton-kontot.

När prenumerationen är på väg att gå ut uppmanas du att förnya den. Om du inte förnyar prenumerationen inaktiveras alla funktioner i Norton Anti-Theft. Om du vill kunna använda alla funktioner i Norton Anti-Theft måste du förnya prenumerationen.

På sidan Aktivera din Norton Anti-Theft-tjänst finns följande alternativ:

Produktnyckel

Här skriver du in produktnyckeln.

Bekräfta

Här bekräftar du produktnyckeln.

Förnya nu

Här förnyar du prenumerationen.

Återstående prenumeration (dagar)

Här kan du se hur många dagar som är kvar på din nuvarande prenumeration.

Köpa licens för Norton Anti-Theft

Visa information om prenumerationer

Använda Norton Support-webbplatsen

Lägga till en extra licens för Norton Anti-Theft

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62632291_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013