Fel: "8504,104"

Det här felet kan bero på en annan säkerhetsprodukt eller på en misslyckad installation när produkten uppgraderas till en nyare version.

STEG 1

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till dess standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

STEG 2

Avinstallera alla säkerhetsprodukter som inte kommer från Symantec

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Retur :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program markerar du först den aktuella säkerhetsprodukten (som inte kommer från Symantec) och klickar sedan på Avinstallera eller Ta bort.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

STEG 3

Uppdatera videografikdrivrutinen

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

devmgmt.msc

3. Dubbelklicka på Bildskärmskort i fönstret Enhetshanteraren.

4. Högerklicka på HD-grafikkortet och välj Egenskaper.

5. Kontrollera på fliken Drivrutin om grafikkortets drivrutin är inaktuell eller aktuell.

Om drivrutinen är inaktuell måste du ladda ner och installera den senaste versionen av grafikkortets drivrutin.

6. Välj ditt grafikkorts tillverkare:

Friskrivning :

Symantec ansvarar inte för tillförlitligheten hos data, åsikter, råd eller utsagor på webbplatser som tillhör tredje part. Symantec tillhandahåller enbart dessa länkar som en service. Förekomsten av sådana länkar betyder inte att Symantec godkänner, rekommenderar eller tar något som helst ansvar för innehållet på dessa webbplatser.

7. Starta om datorn och kontrollera om problemet är löst.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.