Fel: "3047,53"

Lös problemet genom att köra LiveUpdate tills att du fått samtliga uppdateringar. Om du fortfarande inte kan starta Norton-produkten bör du avinstallera den och sedan installera om den. Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall för att avinstallera och installera om Norton-produkten.

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna."

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Gå till nästa steg om problemet kvarstår.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows.

2. Dubbelklicka på ikonen NRnR på skrivbordet i Windows.

3. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

4. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

5. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

6. Klicka på Starta om nu.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.