Säkerhetsbegäran

Webbläsaren riskerar att angripas av skadliga webbplatser. Webbplatserna söker efter och utnyttjar sårbarheter i webbläsaren. De laddar ned malware-program, som är oönskade programinstallationer och också kallas drive-by downloads, på systemet utan ditt medgivande eller din vetskap. Norton 360 Online skyddar webbläsaren mot oönskade programinstallationer från skadliga webbplatser.

Funktionen Webbläsarskydd i Norton 360 Online blockerar nya och okända malware-program proaktivt innan de angriper datorn. Genom att skydda webbläsaren skyddar Norton 360 Online känslig information och förhindrar angripare från att fjärrstyra systemet.

Du bör aktivera webbläsarskyddet för att försäkra dig om att datorn är skyddad. Du kan dock inaktivera webbläsarskyddet tillfälligt och ange hur länge det ska vara inaktiverat. När inaktiveringsperioden är över startas funktionen om automatiskt.

Symantec rekommenderar att du alltid har webbläsarskyddet aktiverat så att webbläsaren är skyddad mot angrepp från skadliga webbplatser.

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Aktivera och inaktivera webbläsarskydd

Om att hålla datorn säker

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62460705_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/10/2011