Säkerhetsbegäran

Virussökning i e-post skyddar dig från hot som skickas eller tas emot i e-postbilagor. Genomsökning av inkommande e-postmeddelanden skyddar datorn mot virus som andra personer skickar till dig. Genomsökning av utgående e-postmeddelanden förhindrar att du oavsiktligt skickar virus eller maskar till andra. Norton 360 Online skyddar datorn mot hot du kan få och skicka via e-postbilagor.

Du bör aktivera e-postskyddet för att försäkra dig om att datorn är skyddad. Du kan dock inaktivera e-postskyddet tillfälligt och ange hur länge det ska vara inaktiverat. När inaktiveringsperioden är över startas funktionen om automatiskt. Symantec rekommenderar att du alltid har e-postskyddet aktiverat.

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Om inställningar för virusskydd

Om att hålla datorn säker