Säkerhetsbegäran

Skyddet mot spionprogram skyddar datorn mot säkerhetsrisker som kan leda till att dina privata uppgifter sprids eller till att privatlivet kränks.

Spion- och reklamprogram utgör säkerhetsrisker för din personliga information och integritet. Spion- och reklamprogram påminner om varandra, men även om båda samlar in information om dig kan de samla in olika slags information.

Du bör aktivera skyddet mot spionprogram för att försäkra dig om att datorn är skyddad. Du kan dock inaktivera skyddet mot spionprogram tillfälligt och ange hur länge det ska vara inaktiverat. När inaktiveringsperioden är över startas funktionen om automatiskt. Symantec rekommenderar att du alltid har skyddet mot spionprogram aktiverat.

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Om inställningar för virusskydd

Om att hålla datorn säker

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62460699_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/10/2011