Hantera säkerhetskopior - installera optisk drivrutin

Om du vill säkerhetskopiera viktiga filer och data till en cd- eller dvd-enhet så måste du konfigurera den optiska säkerhetskopieringsenheten på datorn. Med den optiska säkerhetskopieringsenheten kan du läsa eller skriva data på optiska skivor.

Du uppmanas att konfigurera den optiska säkerhetskopieringsenheten på datorn första gången du väljer en cd- eller dvd-enhet som plats för en säkerhetskopia. Installera den optiska drivrutinen.

Under installationen ska du sätta i och ta ur skivor när du ombeds göra det.

Välja en plats för säkerhetskopian

Säkerhetskopiera filer

Om platser för säkerhetskopior

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62460471_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/10/2011