Fel: "3035,6"

Felet kan uppstå efter uppgraderingen av din Norton. Åtgärda det här problemet genom att köra LiveUpdate tills det inte finns fler uppdateringar.

STEG 1

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Om problemet kvarstår efter omstarten går du till steg 2.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62458045_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 15/09/2017