Funktioner och systemkrav för Norton Mobile Utilities

Norton Mobile Utilities hjälper dig att förlänga batteritiden, undvika extraavgifter, förbättra enhetens prestanda och förenkla apphanteringen på din Android-telefon eller Android-surfplatta.

Huvudfunktioner

• Batterisparfunktion* :

Förlänger automatiskt Android™-enhetens batteritid: Du kan välja mellan olika fördefinierade batterisparprofiler eller skapa egna anpassade profiler

• NYHET! Viloläge*

Med tidsbaserade inställningar kan du spara batteriladdningen ännu mer under perioder med låg aktivitet

• Planuppföljning :

Spårar din användning av mobildata, telefon, SMS-meddelanden och Wi-Fi samt varnar dig när du når de förinställda gränser som du har angett

• NYHET!Planuppföljning för roaming* :

Spårar din användning av mobildata, telefon och SMS-meddelanden när du använder roaming utanför din mobiloperatörs nätverk, samt varnar dig när du når de förinställda gränser som du har angett

• Hastighetsoptimering :

Visar hur mycket processor-, minnes- och nätverksresurser som varje aktivt program eller uppgift använder - inklusive de som läses in automatiskt när enheten startas

• Task Killer :

Gör det möjligt för dig att "döda" (stoppa och ta bort från din Android-enhets minne) aktiva appar och uppgifter, antingen enskilt eller alla samtidigt

• NYHET! Automatisk Task Killer* :

"Dödar" automatiskt alla aktiva appar och uppgifter med den frekvens som du anger

• Apphanteraren :

Gör det möjligt för dig att frigöra lagringsutrymme genom att rensa alla onödiga appdata från din Android-enhets cacheminne och avinstallera appar enskilt eller gruppvis

*Endast tillgänglig i betalversionen

Systemkrav

• För att du ska kunna installera Norton Mobile Security på din enhet måste den uppfylla följande minimikrav:

Operativsystem :

• Android OS 2.2 eller senare

Enhetskrav :

• Android OS 2.2 med 4 MB lagringsutrymme

• Fungerar tillsammans med Android-telefoner och Android-surfplattor

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v62381450_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Senast ändrat: 05/03/2013